Oude Molenstraat 11 ~ 2390 Westmalle ~ tel.: 03 312 18 16 ~ fax: 03 312 18 16 ~ secretariaat@basisschoolmariagaarde.be
Wie is wie in onze school
Onze school is een basisschool, bestaande uit een lagere school en een kleuterafdeling. De kleuterschool is opgesplitst in klassen waar de kinderen per leeftijdsgroep bij elkaar zitten. Er worden zowel jongens als meisjes ingeschreven voor onze kleuterklassen. Vanaf het schooljaar 1998 – 1999 werd in het eerste, tweede en derde leerjaar gemengd onderwijs ingevoerd. Voor het vierde, vijfde en zesde leerjaar werden vanaf het schooljaar 1999 – 2000 zowel jongens als meisjes ingeschreven.

Onze school is gelegen in een vrij rustige omgeving met een aparte ingang en speelplaats voor de kleuter- en lagere school.

Onze basisschool leunt aan bij een secundaire school voor algemeen vormend, technisch en beroeps- onderwijs. Er bestaan tussen beide scholen ook samenwerkingsverbanden: leerlingen van het secundair onderwijs lopen stage in de kleuterschool, projecten worden samen uitgewerkt...
Basisschool Mariagaarde 2012 - 2016. Webmasters: Jan Adams en Erik Schoonvliet.